ISO

Tietoja yrityksestä

Tietoja yrityksestä

Historia

Ideologia luomisen insinöörikeskusta, mikä pystyy yhdistämään tieteellisen mielessä erilaisia teknisiä kouluissa Neuvostoliiton juontaa juurensa 80-luvun lopussa, luvun XX vuosisadan. Siihen aikaan oli jo selvää, että pääkysymys on uudista kaikki varustus. Sinä nähtiin mahdollista, laajaluisesti levittä tietotekniikkaan, uusien menetelmien laskelmia, luodattuja malleja ja ratkenneita. Vaikeudet entisessä Neuvostoliitossa 90 luvulla siirsi päätökset suunnitelmien täytäntöönpanoa. Ja vain vakavana kehitysaikana, mikä tapahtui 2000-luvulla, oli mahdollista alkaa systemaattinen työprojektit suorittaman , jotka yhdistivät teknisiä menestysratkaisuja, mikä oli kolmessa johtavassa turbiinilaitoksista Neuvostoliitossa: Leningradin Metallitehdas, Uralin turpiinilaitoksen ja Harkovin turpiinilaitoksen.

Aika ei pysähdy – ilmiestyvät uuden sukupolven metallikeskukset ja olivat kadonneet lähes kaikki rajoitukset täytäntöönpanosta insinöörien suunieluihin metallissa, ja kehitys kolmiulotteinen suunnittelu on antanut uutta pontta luoda täysin uusia konstruktiota energiaan varustus sähkövoimalaitteissa.

Konetekniikka

Tärkeimmät yhtiön toiminta on toteuttaa projektia höyryturbiinien nykyaikaistamista. Riippuvasti ongelma määrästä, suunnittelu tehdään, kuin omilla voimilla, sekä toisien yritysten työntekijöillä.

Ratkaistukseen erityisiä tehtäviä, me työskentelemme ainutlaatuisien; kuin samalla erillisien ammattilaisin kansa. Tämä lähestymistapa monenkertaisesti lisää huomattava tehokkuutta ja päätöksien tasoa.

Tähän mennessä toteuteta höyryturbiinien suunnittelua, lämmönvaihtimetta, automaattisen prosessien valvontajärjestelmien ja teknillisien prosessien APV TP (Ohjaus, instrumentointi ja automaatio OIA ), turbiinien putkisto, lämpö-, vahvuus- ja kaasu-dynaaminen laskelmat, teknillisen dokumentaation valmistus, tekniset tiedot.

Johtajat

Suljettuun osakeyhtiön «Technoproekt» pääjohtaja
Gudkov Evgenii Nikolaevits

Koulutus
- «Osasto höyry- ja kaasuturbiinit,» Leningradin Polyteknillinen korkeakoulu (St. Petersburg State Technical)
- Leningradin Polyteknillinen korkeakoulun (St. Petersburg State Technical) – tutkijakoulu

Työkokemus
- «Höyryturbiinien laskentaosasto» Leningradin Metallitehdas.
- Toimialojen markkinointi, höyry- ja kaasuturbiinien Siemens, k. Berlin, Mylheim (Saksa)
- “Höyryturbiinien osasto” insinöörikeskus,» Engineering Center «Energomash», St. Petersburg”
- Suljettu osakeyhtiö «Teploenergoservice Saint-Petersburg» — toimitusjohtajaSuljettuun osakeyhtiön «Technoproekt»– pääsuunnittelija
Gudkov Nikolai Hikolaevits

- Luurätti palkintoa Hallituksen Venäjän Federation
- Teknisten tieteiden kandidaatti

Lyhyt elämäkerta
Yli 30 vuotta työtä Leningradin Metalli tehtaalla Gudkov N.N. on oli suunnitteluinsinööri, jotka osallistuivat kehittämiseen lähes kaikissa hankkeissa höyryturbiinin Leningradin Metallitehtaan, jatkoi työskentelyä teollisuudessa pääsuunnittelijana Suljettu Osakeyhtiössä: «Turbiini» ja pääsuunnittelijana höyry- ja kaasuturbiinien osakeyhtiössä «LMZ».
Myöhemmin Gudkov N.N. oli palvellut johtajana konsernin yrityksissä «Voimakoneet» ja pääsuunnittelijana Yrityksien ryhmä «Teploenergoservice» Kymmenet patentteja tekijän todistuksia , satoja tieteellisiä julkaisemia ja laaja kokemus laitosten suunnittelussa energialaitoksia on yksi parempi takaa tuotteiden laadulle.

Tutkimus ja kehitys työt (NIOKR)

Yksi tärkeimmistä yrityksen toiminnasta on jatkuvasti tehtävä työtä parantamassa suunnitteluja höyryturbiini laitteissa. Yhteistyössä suurten suunnittelu- ja tutkimuslaitosten toteutettiin useita optimointi laskelmia turbiinin virtauselementtiin turbiinien ja niiden osin. Paljon huomiota kiinnitetään laskettaessa höyryn jakelujärjestelmät, lämmönvaihtimet, putkistot, perustuksille, sähkökaaviokuviolle, ohjausjärjestelmälle, jne.