ISO

Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Η ιδεολογία της δημιουργίας του κέντρου της μηχανικής, το οποίο μπορεί να συνδυάσει ένα επιστημονικό μυαλό διάφορων τεχνικών σχολών της Σοβιετικής Ένωσης, χρονολογείται από τα τέλη του 80-ες του ΧΧ αιώνα. Ακριβώς αυτήν τη στιγμή γίνεται σαφές ότι το πιο επίκαιρο ζήτημα για τον τομέα ενέργιας είναι η θεμελιώδης ανανέωση του εξοπλισμού. Αυτό ήταν δυνατό λόγω της ευρείας εξάπλωσης της τεχνολογίας των υπολογιστών, της εμφάνισης νέων μεθόδων υπολογισμού και της δημιουργίας σχεδίων. Η χρονιά του 90 ήταν δύσκολη για τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και για αυτό η εφαρμογή αυτού του σχεδίου αναβλήθηκε. Και μόνο κατά την περίοδο της σταθερής ανάπτυξης, η οποία εμφανίστηκε στη δεκαετία του 2000, έγινε δυνατή η συστηματική δουλειά που αφορά την δημιουργία σχεδίων που συνδυάζουν τις πιο επιτυχημένες τεχνικές λύσεις από τα τρία κορυφαία εργοστάσια στροβίλων της Σοβιετικής Ένωσης: του Εργοστάσιου Μετάλλου του Λένινγκραντ (ΕΜΛ), Εργοστάσιου Στροβίλων του Ουράλ και του Εργοστάσιου τουρμπίνων του Χάρκιβ.

Ο χρόνος δεν είναι ακίνητος – με την εμφάνηση μεταλλικών κέντρων νέας γενιάς εξαφανίστηκαν σχεδόν όλοι οι περιορισμοί σχετικά με την εφαρμογή της μηχανικής σκέψης στο μέταλλο, καθώς και την ανάπτυξη τρισδιάστατου σχεδιασμού έδωσε μια νέα ώθηση στη δημιουργία ενός εντελώς νέου σχεδιασμού του ηλεκτρικού εξοπλισμού.

Μηχανική

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η εκτέλεση του έργου του εκσυγχρονισμού των ατμοστροβίλων. Ανάλογα με τον όγκο του προβλήματος, ο σχεδιασμός πραγματοποιείτε όσο με εσωτερικές δυνάμεις τόσο και με τις δυνάμες υπαλλήλων.

Για την λύση συγκεκριμένων καθήκοντων, συνεργαζόμαστε με μοναδικούς επαγγελματίες. Αυτή η προσέγγιση αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα και το επίπεδο των αποφάσεων.

Προς το παρόν, εκτελείται ο σχεδιασμός των ατμοστροβίλων και εξοπλισμού μεταφοράς θερμότητας, Αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου τεχνολογικής διαδικασίας (Συσκεύες μέτρησης και αυτοματισμού), αγωγών και εγκαταστάσεων στροβίλου, πραγματοποιούνται θερμικοί, δυναμηκοί και αέριο-δυναμικοί υπολογισμοί, εκτελείται έκδοση επιχειρησιακών εγγράφων, τεχνικών συνθήκων.

Οι Αρχές

Γενικός Διευθυντής της «Technoproekt»
Evgeny Gudkov

Εκπαίδευση
- «Το Τμήμα του ατμοστροβίλων και αεριοστροβίλων» του Πλυτεχνικού Ινστιτούτου του Λένινγκραντ
- Μεταπτυχιακές σπουδές Πλυτεχνικού Ινστιτούτου του Λένινγκραντ

Εμπειρία
- «Το Τμήμα των υπολογισμών των ατμοστροβίλων» του Εργοστάσιου Μετάλλου του Λένινγκραντ.
- Τομείς του μάρκετινγκ, ατμοστροβίλων και αεριοστροβίλων της εταιρίας Siemens, Βερολίνο, Μίλχαϊμ (Γερμανία).
- «Το Τμήμα των ατμοστροβίλων» του Κέντρου Μηχανικής στη Αγία Πετρούπολη.
- Το Κέντρο Μηχανικής Ομίλου Εταιρειών «Teploenergoservice» — Ανώνυμη εταιρία «Teploenergoservice Άγια-Πετρούπολη» — Γενικός Διευθυντής.Γενικός Σχεδιαστής της Ανώνυμης εταιρίας «Technoproekt»
Nikolai Gudkov

- Νικητής του βραβείου της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας
- Υποψήφιος διδάκτωρ Τεχνικών Επιστημών

Σύντομη βιογραφία
Για περισσότερα από 30 χρόνια εργασίας στο Εργοστάσιο Μετάλλου του Λένινγκραντ ο Nikolai Gudkov έχει περάσει τον δρόμο από έναν μηχανικό σχεδιαστή, ο οποίος πήρε μέρος στην ανάπτυξη σχεδόν όλων των έργων κατασκευής ατμοστροβίλου στο ΕΜΛ ώς τον επικεφαλής σχεδιαστής СКБ «Τουρμπίνα» και ως Γενικό Σχεδιαστή των ατμοστροβίλων και αεριοστροβίλων της ανώνυμης εταιρίας «ΕΜΛ».
Αργότερα ο Nikolai Gudkov ήταν ο διευθυντής των υπηρεσιών της Δημόσιας εταιρείας «Silovie Mashini» και Γενικός σχεδιαστής του Ομίλου Εταιρειών «Teploenergoservice». Δεκάδες πατέντων και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, εκατοντάδες επιστημονικών άρθρων και μια εκτεταμένη εμπειρία στο σχεδιασμό του εξοπλισμού ηλεκτρικής ενέργειας είναι ένας από τους εγγυητές της ποιότητας των προϊόντων.

Έρευνα και ανάπτυξη (R & D)

Μία από τις κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι η συνεχής βελτίωση του σχεδιασμού του εξοπλισμού ατμοστροβίλου. Στα πλαίσια συνεργασίας με τα κύρια ερευνητικά ινστιτούτα σχεδιασμού διεξάγεται ένας μεγάλος αριθμός
των υπολογισμών βελτιστοποίησης τμημάτων της ροής αεριοστροβίλων και των συστατικών τους.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνετε στον υπολογισμό των συστημάτων διανομής ατμού, στον εξοπλισμό θερμότητας, στις σωληνώσεις, στα θεμέλια, ηλεκτρικά κυκλώματα και συστήματα ελέγχου, κλπ.